Coaching

Loop je vast of wil je jezelf beter leren kennen? Fysiek of mentaal? Emotioneel of spiritueel? Bij FitWestland kun je terecht voor verschillende coachingsessie.

Onder andere:

  • wandelcoaching
  • reiki en healing
  • opbouwen van conditie en kracht (ook mogelijk als duo)
  • privé yoga (ook mogelijk als duo)
  • sport- of yoga-oefeningen voor thuis 
  • meditatie-oefeningen
  • …en meer.. neem contact op met je hulpvraag en dan kunnen we de mogelijkheden bekijken

De aandacht ligt bij jouw hulpvraag en behoefte.

Meld je aan voor een
intakegesprek.

Een coachingstraject bij FitWestland kan bestaan uit verschillende mogelijkheden en combinaties, helemaal afhankelijk van je hulpvraag.

Zo heb je wellicht de ene keer meer behoefte aan een diepgaand gesprek om jezelf en je emoties beter te leren begrijpen. Dan gaan we die sessie de natuur in en al wandelend bespreken we je vraag, met altijd een ingang naar je gevoel.

Een andere keer heb je wellicht meer behoefte aan een reikibehandeling/healing om eerst even goed tot rust te komen. Of misschien kamp je met vastzittende boosheid en wil je die eerst uiten dmv een bokssessie.

Wil je 1-op-1 aan de slag om meer conditie en/of kracht op te bouwen? Ook dan kun je bij mij terecht om je doelen te bereiken.

Je kunt ook een aantal coachingsessies plannen voor (extra) begeleiding in (privé-) yoga, om lichaam beter te leren kennen, om flexibeler te worden of omdat je graag een yogaserie voor thuis wil, die passend is bij jouw lijf.

Vele combinaties zijn mogelijk, net wat op dat moment voor jou het meest helpend is en/of waar jouw hulpvraag ligt.

Samen maken we een plan, wat we steeds kunnen bijschaven, afhankelijk van jouw behoeftes

logo Happy Body Happy Mind tekening def